tiistai 16. heinäkuuta 2013

Artjärven aarreaitta

Artjärven keskustassa on vanhojen tavaroiden myymälä, kaikkea vanhasta lähes uuteen asti, monta huoneellista. Minun oli pakko päästä hakemaan itsellenikin samanlainen kastilaatikko kuin Mansikkatilan Tainalla. Omani on hitusen pienempi kuin Tainan hankkima, mutta juuri sopivan kokoinen lipaston päälle.

Kastiloota eli painotalon kirjasinlaatikko vielä tyhjänä.

Tämä on oikeastaan kastiloodan oikea asento.

Rakkaan mieheni antama sydänkivi.

Ystävän tuliaiskoru Kabulista.

Paljon jäi tavaraa Artjärven Antiikkiin, mutta meillä oli Tainan kanssa oikein hauskaa haaveillessa tuolien, taulujen, rasioiden, posliinin ja lasitavaran keskellä. Niin kuin usein käy, jäi minuakin vaivaamaan eräs esine, mutta enpä kerro tässä, mikä - ehkä se siten säästyy seuraavaan Artjärven retkeen asti siellä.

4 kommenttia:

 1. Voi, kai nyt ainakin mulle kerrot!;) Olen oikein iloinen, niistä pulloista ja sun puolesta tuosta lokerikosta.:) Ja ihan kateellinen olen sun kuvankösittelytaidoista.:P Lähiaikoina uudet tutkimusretket odottaa...

  VastaaPoista
 2. Ne pullot oli kyllä tosi nättejä. Joko niissä on jotain? (Älä kerro kellekään: Se kupera juttu. ;))

  VastaaPoista
 3. Varmaan näit jo pullot käytössä? Eräs ystäväni, joka ei todellakaan asu täällä päin, toivoi, että hänelle myös lokerikko, jos vielä käydään siellä.:)) Ostoslista senkun kasvaa..

  VastaaPoista
 4. Oi oi, varustelu kiihtyy... Ne kukkapullot olivat suloisia. Ihan luulin, että aiot säilyttää niissä vaikkapa nappeja, mutta keksitkin esteettisemmän vaihtoehdon.

  VastaaPoista