sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Pientä juhlantynkää
Jääkaappimme on ihan liian pieni. Ainakin kesäjuhlia ajatellen. Tein lohi- ja kinkkukakun sekä mansikkakakun. Pahaksi onneksi juhlakalun haluamissa banaanimuffinsseissakin sitten luki, että säilytetään jääkaapissa. No, sain kaiken mahtumaan tiukalla tetris-pakkaustekniikalla. Illalla juhlien jälkeen olinkin ainoa, joka pystyi kertomaan, missä levite tarkalleen sijaitsee.

Eniten nautin juhlissa siitä osuudesta, jossa vieraat jo ovat olostuneet ja istun itsekin kaikessa rauhassa vaihtamassa kuulumisia. Tässä kuitenkin pari kuvaa tarjoiluista. Reseptit eivät ole minun päästäni, vaan Maku.fi:stä (mansikkakakku) ja Keittiökriitikon blogista (voileipäkakut).
P.S. Tervetuloa Reetta! Kommenttini kulkevat esitarkastuksen läpi, siitä viive.


3 kommenttia:

  1. Namnam!!Jäikö jotain yli?;) Voin tulla tekemään tilaa teidän jääkaappiin!
    Oikeasti ruuan ja juomien säilöminen on ongelmallista tavallisessa taloudessa, jossa on vain normijääkaappi. On kovasti mietitty, että pitäiskö ostaa varastoon jääkaappi-pakastin nykyisen pakastimen tilalle. Meillä on onneksi naapurin kanssa yya-sopimus, joka toimii tässä!:)

    VastaaPoista
  2. Joo, nuorisolle ei voikkikset uponneet, joten saa tulla vajentamaan. Lisäkylmäsäilytys olisi hyvä silloinkin, jos vakkarikaappi sanoo sopimuksensa irti. Aina sitä miettii joka juhlien yhteydessä, mutta vielä ei olla päädytty ostamaan.

    VastaaPoista