lauantai 27. heinäkuuta 2013

Ruoka- ja sisustuselämyksiä Lintsillä

Kirnu
Perhe lähti Lintsille. Aikuisista kumpikaan ei suostu vatsaansa Kirnuissa tai Ukoissa sekoittamaan, joten nuoriso lähti rannekkeineen omille teilleen jättäen aikuiset pohtimaan: Mitäs me sitten tehtäis? Kello oli kaksitoista, joten eikun syömään. Onneksi Lintsillä voi nykyään syödä ihan hyvin. Kattilassa on valittavana eurooppalaista perhebuffet'a, lihapullia, suomalaista, sushia, amerikkalaista ja välimerellistä keittiötä. Arviota ravintoloista Gloriassa.

Päädyimme Hans Välimäen Midhill Brgr. Nr 1:iin. Burgeritkin kuulostivat kokeilun arvoisilta, esimerkiksi Mr. Miyagi Brgr, jossa on lohitataki, asian slaw ja wasabimajoneesia, mutta päädyimme kuitenkin pippuripihveihin. Asiakasystävällisesti voi lisukkeet valita kylkeen itse. Mieheni otti ranskalaiset ja vihersalaatin, minä söin coleslaw:ta ja päivän vihannekset. Maistelimme lisukkeita ristiin. Vihersalaatti oli raikas, eivätkä päivän vihannekset onneksi todellakaan olleet mitään vettyneitä pakastevihanneksia, vaan sopivasti suussa rapsahtavia tuoreuksia. Silmää miellytti söpö retiisinpuolikas kantoineen. Itse pihvi sitten. Siitä ei voi paljon sanoa, sen verran herkkua se oli! Ruokalistaa voi kuolata tuolta. Ainoa normiravintolaelämyksestä erottava seikka oli suhteellisen suuri lapsiasiakkaiden määrä ja siitä seuraava iloinen (ja välillä vähemmän iloinen) meteli.

Mmm, ihania rosepippureita.


Purkkisisustus miellytti. Midhillin värimaailma sointui hienosti Heinzin papupurkkeihin. Öljypurkin varoitukselle on pakko nauraa.


Olemme varoittaneet purkin terävistä reunoista - ei oikeusjuttuja.

P.S. Vähänkö olen hidas... Välimäki - Midhill.

3 kommenttia:

  1. Hei, kivasti olet löytänyt kuvaamisen aiheita Lintsiltä! Käpylehmät on mun ehdoton suosikki noista. Mistä noin isoja käpyjä saa? Vois lasten kanssa rakentaa parit käpylehmtä pihalle.:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Meillä oli ihan kiva - vaikka erilainen päivä Lintsillä. Täytyy vähän romuttaa käpyjen suhteen: ne on puolimetrisiä metalliluomuksia. Metalliorava on suunniilleen skaalassa. Mutta ah miten ihanaa, JOS olis noin isoja oikeita käpyjä - tekisin heti käpylehmiä pihaan. Minkähänkokoiset kävyt niillä mammuttipetäjillä on... Wikipediassa oli vain suurimpia rungonpaksuuksia ym. Paksuin runko oli muuten 47 m. Lisää superlatiiveja englanninkielisestä Wikipediasta: http://en.wikipedia.org/wiki/Sequoiadendron_giganteum#Superlatives

    VastaaPoista
  3. Tuollainen käpy jos tippuisi päähän..Auts!;)

    VastaaPoista