keskiviikko 21. elokuuta 2013

Lipastoehostus

Fidalta löytyi kehityskelpoinen mäntylipasto, jolle teimme kuopuksen kanssa Zen Petsivaha -käsittelyn, sävy Origami. Toistaiseksi kerroksia on levitetty kaksi, saa nähdä, tarvitaanko kolmas. Työläin vaihe oli tietenkin hioa ensin kaikki pinnat. Itse vahan levittäminen sujui sutjakkaasti ja pölykuivaksi pinta tuli jo reilussa puolessa tunnissa. Toistaiseksi saavat lipaston omat nupit kelvata, mutta ne vaihtamallahan saa lipastoon nopeasti uuden ilmeen.

On tähän kaikki laatikot olemassa, mutta apuvahaaja oli niin hätähinen,
että en saanut otetuksei kuvaa kaikilla laatikoilla. :D


Ensimmäisen kerroksen jälkeen vielä hyvin haalea vaalea.


4 kommenttia:

 1. Eih, mitä panttausta! Tahtoo heti nähdä lopputuloksen! Ja hyvä löyty muuten. On tullu jaeltua noi mäntykalusteet ympäri mualimoo...;)

  VastaaPoista
 2. :) Pakko pantata - loppui valo ja aika illalla kesken. Eli jatkuu ensi numerossa.... Ei mäntykalusteet oo munkaan lemppareita olleet, mutta kun ei lastulevy kestä heavy duty-käyttöä, niin pakko siirtyä täypuisiin ratkaisuihin. Ja saahan noita sitten huoletta tuunailla. Varsinkin tätä, joka on kirppikseltä.

  VastaaPoista
 3. No, miten sitä onkin tullut vaihdettua noi täyspuiset joihinkin vielä kammottavampiin lastulevyisiin?! Ei niitä voi edes maalata.:(

  VastaaPoista
 4. Niinpä. Ei männynkeltainen kyllä paras mahdollinen täyspuu ole, mutta ainakin sille voi tehdä jotain.

  VastaaPoista