tiistai 20. elokuuta 2013

Pientä pintaremonttia

Molemmat lapset ovat jo ehtineet kyllästyä tapetti- ja maalivalintoihinsa. Neljä vuotta sitten piti olla värejä, nyt taas hillittyä vaaleaa. Viikonloppu meni toisen huoneen parissa, viikolla yritetään aloittaa toista. Hitain vaihe on oikeastaan tavaroiden siirtäminen pois pienen ehostuksen tieltä. Ja miten sitä ei ikinä muista ottaa niitä "ennen"-kuvia. Tässä pari kuvaa neljän vuoden takaa.
Ja tässä kuvaa eilisillan uurastuksen jäljiltä. Maali on vaaleansinistä Tikkurilan Y354 Cumulus, tapetti Regatta.2 kommenttia:

  1. No, toisilla se käy nopeasti ja näpsäkästi! Jos kuulet kateutta kommentistani, niin kuulet aivan oikein. Noh, tänään on nysvätty vajan oven maalauksen kanssa. Kypsää puuhaa, mutta eka kerros on nyt maalattu. Tässä loppusuoralla tulee sellanen olo, että eikö tää valmistu ikinä?!

    VastaaPoista
  2. Toisilla on hyvät orj... motivoijat kotona. :D Ei vaan, lupauksistaan täytyy yrittää pitää kiinni. Huomenna pitäisi metsästää lipastoa. Tsemppiä teidän loppusilaukseen! Sitten vaan huvimajasta haaveilemaan.

    VastaaPoista