torstai 22. elokuuta 2013

Värilastu purkutyömaalta


Let's chip it -sovelluksella voi etsiä maalilastut vaikka purkutyömaan maanläheisistä väreistä. Perusväritys on tukevasti harmaassa, mutta onneksi sinapin, kehäkukan ja kuparin sävyt tuovat tähän asiallisuuteen kontrastia. Oma suosikkini olisi näistä väreistä jätekontinsininen Georgian Bay. Kaunis Koti -värilastut - teidät on haastettu. Sisustus ei ole niin vakavaa - vai onko?

3 kommenttia:

  1. Kiva "sisustus";)...vai ulkoistus? Mäkin noita lastuja kokeilin ihan näihin kodin väreihin, mutta homma jäi vaiheeseen. Katsotaan nyt, jaksanko niistä enää juttua tehdäkään. Tämä on hyvä idea ohjelman käyttöön! Jos menisi tuonne luontoon kuvaamaan..hmm...

    VastaaPoista
  2. Kaunis koti-lastuista en koskaan jaksa noudattaa mitään valmista yhdistelmää. Aika vapaasti elää meidän kodin värimaailma loppujen lopuksi. Luonto ei väriyhdistelmissä erehdy - kaikki sopii yhteen.

    VastaaPoista
  3. Kaunis koti-lastuista en koskaan jaksa noudattaa mitään valmista yhdistelmää. Aika vapaasti elää meidän kodin värimaailma loppujen lopuksi. Luonto ei väriyhdistelmissä erehdy - kaikki sopii yhteen.

    VastaaPoista