tiistai 1. lokakuuta 2013

Kymmenen kuvaa kesään

Sain Mansikkatilan Tainalta haasteen kymmenen kuvaa kesään. Otan joka kuu kuvan näkymästä, joka avautuu ikkunastani ja samalla kesä vaivihkaa lähestyy. Hieno idea. Aion kuvata keittiön ikkunasta avautuvaa takapihan puskaa. Eli tosi mielenkiintoinen kuvasarja mitä ilmeisimmin tulossa. :D

Tämä kuva on nyt otettu niin myöhään syyskuuta kuin se on mahdollista. Kompensoin sen sitten vaikka ottamalla lokakuun kuvan vastaavasti  aikaisin.

2 kommenttia:

  1. Ei kuule mee varmaan paria viikkoa kauempaa, kun lehtipuut on jo paljaina. Mun tekis mieli istuttaa takapihalle jotain ikivihreää, kuten tuijia, mutta kun osaisin päättää mihin! Etelänpuoleinen takapiha vaatisi ehdottomasti keväällä suojausta, mutta metrin kinoksessa kahlaaminen ei ajatuksena ole houkuttava... Tulipa vaan mieleen, kun tuossa sun näkymässä on tuota ikivihreääkin.;)

    VastaaPoista
  2. Koska tuija vaatii talvivarjostusta aurinkoisella paikalla, niin mä laittaisin sen varjoon. Mun tuijia ei varjostella talvella ja hyvin ovat menestyneet. Kataja taas menestyy auringossakin, kunhan suojaa ensimmäisinä vuosina istutuksen jälkeen. Koreanpihta on hieno, jos haluaa ison puun. Ja on niitä paljon muitakin ihania. Itse olen lisännyt meille vain pari tuijaa ja yhden katajan, kun ei vanhaan pihaan oikein mahdu.

    VastaaPoista