keskiviikko 9. lokakuuta 2013

I would never...

Sain haasteen Mansikkatilan Tainalta, joka taasen sai sen Mrs. K:ltä. Mietin asioita, joita en ikinä tekisi.

En ikinä 

 • kääntäisi selkääni perheelleni ja rakkailleni. Joskus nuorena luin avarusstarinan, jossa päähenkilö joutui hyvästelemään perheensä tietäen, että ei palaa elinaikanaan. Sellainen särkisi sydämen jo etukäteen, joten en aio hakeutua avaruusuralle. Että tiedoksi vain kaikille, jotka sille alalle havittelevat: yksi kilpailija vähemmän.

Albuquerquen kuu (kuvan lähde) Oi - New Mexicoon voisin palata!

 • pestautuisi pilvenpiirtäjän ikkunanpesijäksi. Ei minulla mitään korkean paikan kammoa ole, terve itsesuojeluvaisto vain. Katselin Baltimoressa ikkunanpesijöiden hommaa ensin kadulta; vaahtoa ja vettä lensi alas asti. Sitten menimme rakennuksen näköalatasanteelle, jonka ikkunoiden editse nuo onnettoman ohuelta näyttävät köydet (?) menivät. Jotta mittasuhteet avautuisivat, katsokaa alempaa kuvaa samasta rakennuksesta.

WTC, Baltimore. 


 • ostaisi sikaa säkissä. Enkä mitään muutakaan isompaa eläintä sen puoleen. Akvaariokaloja sen sijaan hankin silloin tällöin muovipussissa. :D
 • hoidattaisi jalkojani pikkukalojen altaassa. Ensinnäkin minun käy niitä pieniä kaloja sääliksi. En usko, että ihmiskoipihiutale on kalan luontainen ravinto ja terveellistä sille. Eikä terveellisyydestä ihmisellekään ole vielä kovin vahvaa tutkimusta. Ja minun tuurillani joku vaihtaisi hampaattomat Garra Ruffat hampaallisiin barracudiin tai piraijoihin.

Piraijoja. Tuo etummainen mulkoilee minua nälkäisesti...

 • kasvattaisi kynsiä kilpaa päästäksen Guinessin ennätystenkirjaan. Ne kippurat kynsikasat vain olisivat tiellä. Eikä minun kynteni sitä paitsi kasva. Heti kun syksyn viileät kelit alkavat, ne napsahtelevat poikki. Katsokaa vaikka: 


 • jättäisi käyttämättä tilaisuutta kokeilla jotain uutta elämässä. Elämä on tässä ja nyt.

6 kommenttia:

 1. Hieno postaus! Tosi kivoja nuo muutkin aiheet, sellaisia, joita joutuu miettimään.:)

  VastaaPoista
 2. Ja näyttää tulevan uudet aiheet kerran kuussa. :)

  VastaaPoista
 3. Täytyypi seurailla! Näillä voi vähän haastaa itseään. Eräs mun fb-kaveri oli tehnyt mun jutun innoittamana aivan mahtavan kirjeen itselleen. Harmi, kun se ei ole julkisesti missään luettavissa.

  VastaaPoista
 4. Oi, eikä olekin hienoa olla muusana. :D

  VastaaPoista
 5. Ihana lukea, että ootte tykänneet! Tosiaan joka kuukausi uudet aiheet. Rohkeasti vaan kaikki mukaan!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Minttu haastavista aiheista! Jään mielenkiinnolla odottamaan jatkoa.

  VastaaPoista