sunnuntai 13. lokakuuta 2013

I love me

Tänään rentouduin ystävän kanssa I love me-messuilla. Pysyttelimme enimmäkseen terveys-puolella ja löysimmekin monta kiinnostavaa asiaa. Kipukoukkujen esittelijä neuvoi hyvän tavan saada lymfanesteet kiertämään koko kädessä aina olkapäähän saakka ihan vain puristelemalla sormia nivelten väleistä. Ote sai olla aika napakka. Vettä pitää juoda paljon, kuului loppuneuvo.

Sormia painellaan nivelten väleistä sekä päältä, että sivuilta.

Maistoin pakuriteetä ja sain kuulla, että siinä on mustikkaan verrattuna 21 kertaa enemmän antioksidantteja. Teen maku oli vienosti metsäinen - kääpäinen tai sieninen. Ei kuitenkaan epämiellyttävä, joten voisin jopa ajatella juovani sitä esimerkiksi flunssakaudella flunssaa ehkäisemään.

Omronin pisteessä oli kävely- ja ryhtiarvio. Niin kuin arvata saattaa, en osannut kävellä. Tai no osaanhan minä, mutta pää on liian etukenossa. Sama vika oli ryhdissä. Kun minut laitettiin seisomaan seinää vasten suorassa ryhdissä, oli minulla sellainen olo kuin pää olisi takakenossa, vaikka asento oli juuri se ihanteellinen. Täytyy siis alkaa kiinnittää huomiota tähän. Keuhkot täyteen ilmaa, rintakehä ulos ja pää pystyyn. Kävellessä saa lantio heilahtaa naisellisesti.

Kilpailujakin messuilla käytiin. Mielikuvitukselliset maskeeraukset Sirque de Soleil- tyyliin ja fantasiakampaukset hykerryttivät. Kampauksissa näkyi innoittajina muun muassa Old Hollywood- teemaa ja Bratz-nukke. Yhdestä kampauksesta nousi jopa savua.

Hihi: oli siellä leipäjonokin... Ihmiset jonottivat heittääkseen palloa maaliin. Palkintona leipää.Blogger´s Loungessa tutustuimme aikuisiin naisbloggaajiin blogeista Fab Forty Something, Business Woman ja Pinkit Korkokengät. Sain hyvän vinkin, mistä löytää lisää aikuisille suunnattuja blogeja: Fab Forty Something-blogissa on listaus, jossa on tällä hetkellä jo yli 50 blogia. Sinnepä siis tutkimaan.

Päivän rennoin hetki koitti viimeisessä vierailemassamme pisteessä. Kalevalaisten jäsenkorjaajien rempseät sedät painelivat ja pyörittelivät alaraajamme kuntoon. Läksiäisohjeiksi tuli: ei mitään painavia nosteluita tai siivoamista kolmeen päivään. Ja pitää juoda paljon vettä!

Lähde theilr Flickr

2 kommenttia:

  1. Ja nyt sä ton veden juonnin vasta sanot!;) Joutuis yöllä juokseen vessassa, jos nyt aloittas kittaamisen. Tiedän, että mun pitäis juoda vettä huomattavasti enemmän. Hmm...Muutakin korjattavaa elintavoissa saattaa löytyä.;)

    VastaaPoista
  2. Minullakin monessa tilanteessa vedenjuontia estää ajatus vessakäynneistä: Työpäivä ja ilta ovat ihan vääriä vedenjuontiaikoja. Täytyy siis alkaa juoda enemmän iltapäivällä, heti töistä kotiuduttua. Elintavat ja muukin oleminen on myös aika vaikeaa välillä - kävelemistäkin joutuu nyt ihan miettimään. :D

    VastaaPoista