sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulubrunssilla

Mainio idea Mansikkatilan Tainalta: huoahdetaan hetki, nautitaan pitkä brunssi ja samalla askarrellaan tai tehdään käsitöitä; kukin tekee, mitä tahtoo. Tarjolla oli hyvää seuraa ja ihan pikkuisen hyvää syötävääkin: pari suolaista herkkupiirakkaa, täytettyjä croisantteja ja suklaakakkua. Itse tein mustikkapannareita. Ne olivat taikinana eksoottisen värisiä, mutta kypsinä ja vaahterasiirapilla maustettuna hyviä. Ohje: ruokala.net.

Lilaa taikinaa. Ei ollut muotteja,
eikä lättypannua, joten vapaalla kädellä mentiin.

Vaahterasiirappi toi uuden sävyn makuihin.
Ja mitäs me väkrättiin: maailmaa parannettiin ja samalla syntyi joulukortteja ja neuletta. Pöllin heti tietenkin kaikki ihanat korttivinkit. Pitäis kai käydä teippikaupassa...

Croisantin välissä pestoa, mozzarellaa ja tomaattia.


Joulukuusi teipeistä, Taika-lehden idean pohjalta.

Rauhallista joulunalusaikaa! Eipä hötkyillä!


2 kommenttia:

  1. Kiitos vain seurasta ja taivaallisen ihanista pannukakuista!:) Tästä tulee uusi, kiva perinne.:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos - itsellenne! Ihanat oli kaikki muutkin herkut! Ja joulubrunssi - ehdottomasti perinteen arvoinen homma!

    VastaaPoista