keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Kahden vuoden pipo

Tässä tulee kahden vuoden neuleprojekti: pipo on saanut alkunsa viime vuonna ja valmistui tänään. Ohje on muokattu Vegamot Hespetren blogista. Loin 84 silmukkaa ja muutin kuvion 12 silmukalla jaolliseksi. Jouduin muuttamaan myös kavennukset.


Käytin neuloessa bambuisia lempparipyöröpuikkojani. Niistä ei kuulu kilinää vaan pehmeä suhinaa. Täytyy myöntää, että emmin pitkään bambuisten ostoa, sillä arvelin, että ne eivät kestäisi minun tiukkaa käsialaani. Ovat ainakin vielä kestäneet. Ainoa huono puoli puikoissa on tahmea muovinen kaapeli, jonka kohdalla neuletta joutuu siirtämään käsin, että se kulkisi eteenpäin. Ongelma johtuu varmaankin käsialastani.

Bambupyöröpuikot ja kätevä Knitpron puikkomittari,
jolla voi myös mitata 15 cm:n, n. 6 tuuman  pituus.

Lanka: Sublime Lustrous extrafine merino dk.
Puikot 3 mm ja 3,5 mm. Menekki: 26g.


Neulejumi on helpottanut; mitähän sitä seuraavaksi neuloisi...

2 kommenttia:

  1. Priimaa pukkaa!:) Tuo lanka on kyllä tosi kaunista. Eilisessä Mekkotehtaan-blogin päivityksessä oli niin ihania tuubihuiveja! Kelpais varmaan isommillekin prinsessoille...Sulla kun niitä on.:)

    VastaaPoista
  2. Ja jo loppuu tämä lanka... enää vajaa kerä jäljellä. Täytyy joko hankkia lisää tätä lajia tai siirtyä muun lankavaraston kimppuun. Sitäkin kyllä riittää.

    VastaaPoista