keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Melkein muijat tumput

Pahimmat pakkaset jo talttuivat, mutta lapaset valmistuivat vasta ihan hiljattain. Ne olivat hetken mielenjohde ja kuvio Marimekon Muijan tyylistä, mutta ilman yksittäisten pisteiden rivejä. En vaan jaksa pitkiä lankajuoksuja ja niistä seuraavaa kieputtelua ja näpräystä. Tumppujen pitää valmistua suit sait sukkelaan.

Hoppu oli myös saada tumput käyttöön. Päättelin häthätää näkyvimmät langanpäät ja kaappasin tumput mukaan. Selfiet otettiin ruuhkabussissa.


Liikuntalupaus pitää edelleen. Sunnuntaina tein kahden tunnin kävelyn, kun The Walk-pannahinen lagaili ja puolentoista tunnin tehtävä ei meinannut millään valmistua. Ilmeisesti askeleet eivät rekisteröidy yhtä hyvin silloin, kun pitää puhelinta lapasen lämmössä verrattuna siihen, että puhelin olisi takin tai repun taskussa. 
4 kommenttia:

 1. Ihanat tumput! :) Tänään viimeksi mietin niitä OddMolly-tyyppisten lapasten neulomista, mutta päätin neulomisen sijaan kokeilla itselleni uutta ruokaohjetta ja tanssia sen jo tavanomaisen tanssiohjelma.;) Pitäisi olla just sellainen malli, että syntyy lähes yhdellä istumalla...Mikä lanka ja puikon koko sulla oli näissä?

  VastaaPoista
 2. Lanka oli karua akryyliä, olikohan Pirta (?) ja tuplana 3,5 puikoilla. Ne ihkut Odd Mollyt pitäis kyllä tehdä ohuesta langasta, että saa tehtyä tarpeeksi pienet kuviot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Josko hiihtolomalla...Pitää vähän kypsytellä!:)

   Poista
  2. Lapaset on sopivan pieni projekti, niin kyllä ne voi jo aiemminkin aloitella. Ei ehdi kesä yllättää ;)

   Poista