lauantai 1. helmikuuta 2014

Enää 5 kuvaa kesään

Tulivat ne lumetkin viimein sieltä kuviin. Tänään jopa kolailtiin vähän auton paikkaa.


 Helmikuu alkaa pirteissä tunnelmissa liikuntalupausta pidellen ja herkkupuolta hellittäen. Jos homma sujuu, on tulossa ihan vaan Herkuton Helmikuu, jos taas vaikeaa, voi tuntua Herkuttomalta Hel....mikuulta. 

Olin joskus opiskelija-aikoihin kokonaisen puoli vuotta herkuttomalla: ei sipsejä, karkkia, pullaa, viineriä - rahaa säästyi ja olo oli kaikin puolin hyvä. Jopa joulu sujui ilman piparia ja suklaata. Sitten tuli Runebergin päivä ja kaveri houkutteli Pähviöön. Ei nyt yksi torttu lakkoa kaada! Seuraavaksi vuorossa laskiainen. Onhan sun nyt edes yksi laskiaispulla syötävä! No, syödyksi tuli ja lakko loppui. Tänä vuonna olen ennakoinut laskiaispullan jo viime viikolla. Runebergin torttu saa jäädä syömättäkin, sen ei ole niin väliä.

Tällaisilla tunnelmilla helmikuuhun, entäpä siellä?

4 kommenttia:

 1. Uuh, ei pysty, vaikka ois varmasti tarpeen! Yritän opetelle kohtuuta ja järkevää syömistä muutenkin. Koko elämä aikaa!;)

  VastaaPoista
 2. Mietin makeariippuvuuttani ja koen tällä hetkellä, että tähän puoleen olisi hyvä koettaa "laakista poikki"- konstia, kun hillintä ei ole tehonnut. Katsotaan, kuinka käy. Maaliskuu voisi olla malttikuu sitten makean suhteen :)

  VastaaPoista
 3. Runebergin vetäisin tänään ja varmaan huomenna sen toisen, kun mies ei makeaa juurikaan syö. No sit vaan enempi lumitöitä tai kävelyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi Runebergin torttu on noin 390 kcal, joten saa kävellä reilut puolitoista tuntia (98 min) ennen kuin se on kulutettu. On siis helpompaa jättää se syömättä tai syödä puoliksi kullan kanssa, jolloin kävelemistä jää siltikin vielä 45 minuuttia.

   Poista