perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvät ystävät!

Oikeastaan on ollut ystäväpöhinää ja muutaman päivän ajan. Työpaikalla saatiin alkuviikosta salaiset ystävät ja on ollut kiva saada pikku ylläreitä, muun muassa kukkia työpöydälle. Missä ihmeen välissä ne sinne tupsahtivat?! Suurin osan tästä varsinaisesta päivästä meni halipassien merkeissä. Ei meinannut välillä kahville päästä, kun piti pysähtyä halimaan.

Töistä lähtiessä sitten ystävänpäivähumu jo hellitti. Hain uudet kävelykengät työmatkoja varten, sillä vanhat haisevat kissanpissalle - eikä meillä edes ole kissaa! Sitten pikainen kirjastokäynti. Tarkoitus oli kävellä kirjastolta jonkin matkaa kotia kohti ja hypätä sopivaan bussiin. Vähän jo laiskotti - kenkäpussi painoi käsissä ja kirjastokirjat repussa. Kävi kuitenkin klassiset: Arvelin osuvani eräälle pysäkille sopivasti bussin tuloon. Olin parinkymmenen metrin päässä, kun bussi humahti ohi. No, seuraavaan bussiin olisi puoli tuntia. Ja puolessa tunnissa ehtii kävellä niin pitkälle, että en kyllä raaski enää bussia maksaa lopusta matkaa. Niinpä sitten kävelin kotiin asti. Hartiat olivat juntturassa ja liian kuuma talvitakki hiosti selkää. Mutta päivän liikunnat on suoritettu! 

Vielä yksi ystävänpäiväylläri tuli iltapäivällä mieheltä:


Osasi rakas ottaa huomioon Herkuttoman Helmikuunkin. Kurr!

6 kommenttia:

 1. Lainaten ja muokaten "Makeelle vaimolle jotain hapanta" ;) . Ihana!

  VastaaPoista
 2. Wau! Sä sen sanoit! Parempi näin päin, ainakin linjojen kannalta.

  VastaaPoista
 3. Hah! Hyvä kommentti ylinnä!:) Onkohan sun mies ainoa, joka tuo vaimolleen jotain ystävänpäivänä?! S pitää tätä niin teennäisenä, kuten useimmat tuntemani miehet. Kyllä ystävyyttä voi juhlia kerran vuodessa, mutt ei oo pakko.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kyllä tarvitse mitään erikoispäiviä mun muistamiseen, mutta varsinkin erikoispäivinä mä saan jotain pientä. Jos ei muuta, niin mennään yhdessä vaikka kahville.

   Poista
 4. Upea ystävänpäivän lahja - kelpais tännekin;)
  Hyvää ystävänpäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Hyvää ystävänpäivää sinullekin!

   Poista