perjantai 28. helmikuuta 2014

Roku vai poppari?, osa 2

Kävimme viimein katsomassa Riku Roudon Suomen Moottoripyörämuseota ja näimme Roku vai poppari? -näyttelystä loputkin.Tunnelma oli jo kahviolta asti moottoripyöräinen - öljy haisi. Joimme ensin kahvit 50´s diner -tyylisillä kahvilapenkeillä. Jukeboxissa soi vanhat biisit, muun muassa Amuletin "Suomen Chicago".


Päiväkirjansivu, johon oli talletettu serpentiini, jolla "Löysä" oli heittänyt kirjoittajaa ja massivisin koroin varustetut kengät olivat minusta hauskimmat roku/poppari-osaston esineet. (Antti Kariston mielenkiintoista muisteloa Lahdesta tuolla. Kariston kirjoituksesta kävi ilmi sekin, mikä oli teinareissa mainittu "Kesti" - Kestigrilli nykyisen Teerenpelin paikalla.


Mittakaavaa saa tuosta lehdestä, joka on suunnilleen Iltsun kokoinen.

Moottoripyöräosiossahan on vaikka minkälaisia harvinaisuuksia, Indian bikeseja ja japanilainen Rikuo. (Kuva Teutul-seniorista Rikuon selässä). En minä niistä mitään ymmärrä, mutta olen antanut muiden kertoa itselleni. Ja saimme Rikulta inspiraatiota tulla toistekin, sillä näyttelyä ollaan uusimassa ja museo tulee piankin näkymään taas medioissa - Amerikan suurlähettiläs Bruce Oreck on tulossa ja Berliinin muuri murtuu vielä kerran... Kesän burgerilistakin täytyy tietenkin käydä kokeilemassa!

Esikoinen ihastui ylelliseen "puuterihuoneeseen", jossa oli Sokoksen tarjoamat hajuvedetkin vierailijan käyttöön. Ah, mitä palvelua.
2 kommenttia:

  1. Hei, tuolla pitää käydä! Näyttää ja kuulostaa tosi kiinnostavalle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miesvoittoinenkin porukka viihtyy varmasti.

      Poista