sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tavallista vaan

Herkuton helmikuu sujuu omalla painollaan. Yksillä synttäreillä kyllä söin täytekakkua ja vieraisilla kääretorttua, mutta ne ovat olleet ainoat poikkeamat, enkä niistä stressaa. Eilen otin kahvilassa ruisleivän kun toiset söivät mansikkarahkakakkua. Normiarjesssa on helpompaa olla herkutta, juhlat vaativat omaa suunnittelua, mutta koska juhlia ei ole niin paljon kuin arkipäiviä vuodessa, voi juhlaan sallia jonkun herkunkin. Liikunta on pysynyt vähintään neljässä kerrassa viikkoa kohden, niin kuin vuoden alussa itselleni lupasin. Ainoastaan viikko sitten, kun vietin läheisen kanssa pari iltapäivää sairaalassa, päätin antaa itselleni armoa. Jotkut asiat vain menevät kaiken muun edelle. Nyt on kaikki taas hyvin ja ehtii lenkille.

Toiseen on lupa tukeutua.

The Walk-sovellus ajoi minut tänään ajoissa ylös. Minulla oli kesken eilen aloitettu haaste, jossa kävellään itse piirretty reitti ja kerätään talteen 25 asiaa. Aikaa suorittamiseen on 24 tuntia ja eilisen reitin kävelyyn meni 128 minuuttia. Eiliseltä jäi suorittamista aamuun vielä 50 minuuttia. Nousin sen verran aikaisin, että minulle jäi puolitoista tuntia pelivaraa. Joskus sovellus nimittäin ei kirjaa minuutilleen käveltyä.


The Walkin tarina ei jotenkin ole minua kiinnostanut yhtä paljon kuin Zombies, run! Joskus olen jopa suorittanut vain tehtävän ja jättänyt osat kuuntelematta. Tähän sovellukseen ei tarvitse koko ajan kuulokkeita korville, vaan tarinan voi kuunnella jälkikäteenkin. Tarinan ääniosat aukeavat sitä mukaa, kun ne kävellessä tulevat vastaan, joten joskus voi joutua kävelemään puolikin tuntia, ennen kuin pääset kuulemaan seuraavan osan. Tämä ominaisuus on varmasti vaikuttanut siihen, että The Walk ei tarinana vie mukanaan. Minulle on myös epäselvää, mitä "palkkioita" kävelyä suorittamalla saa. Ilmeisesti palkkio on vain tuo "Shooting star"-mitali. Minusta olisi hauskempaa, jos palkkioksi aukeaisi vaikka uusia tehtäviä suoritettavaksi. No, joka tapauksessa The Walk on kuitenkin mielenkiintoisempi kuin pelkkä askelmittari!2 kommenttia:

  1. Hyvä sinä! Lomalla viimeistään sitten yhdessä lenkille?

    VastaaPoista
  2. Onkin ollut kumman kiireistä, kun ei olla ehditty. :D

    VastaaPoista