sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Lankun pää ja kakkamurinaa

Voihan lankku!
Plankan också!
Verdammte Planke!
That damn plank!

Siihen se tyssäsi, kahteen minuuttiin. Lisäksi aloin lukea lankku-linkkejä, joissa selitettiin, miten asento voi olla ihan pielessä; peppu liian ylhäällä tai käsivarret väärässä kulmassa ja jaadijaadi. Ja että tietokoneasennon rasittamille hartioille tekisikin hyvää lankuttaa kämmenet ylöspäin. Mitäs vielä?

No, koska edistystä kerran ei haasteessa tullut, keskeytin sen. Nyt keskityn opettelemaan puhdasta suoritusta ja pidennän asennossaoloaikaa pienemmin portain kuin haasteessa. Kerron väliaikatietoja sitten, kun on jotain kerrottavaa.Syöminen on sentään pysynyt siellä maltin puolella. Olen vähän herkutellutkin, mutta ei ole tullut mitään jokapäiväisiä jättisyöminkejä. Eilen maistelin jätskejäkin vain lusikallisen verran.

Rapsuttelin pihaa tänään. Joku oli kakattanut koiransa pihamme tuijan juurelle. Kasan koosta päätellen iso koira. Veisittekö nyt vaan rakkaat koiraihmiset ne jätökset mennessänne. Ne eivät ole kiva aamutervehdys postilaatikon juurella tai puutarhahommissa kengänpohjassa. Onneksi ei lapset ole enää pieniä, silloin joutui ajoittain siivoamaan haalarinpeppua tai mitä milloinkin ällöistä haisevista liejuista. Kerran nuorempi sulki polkupyörän jalan käsillään, sillä hän ei osannut tehdä sitä vielä jalalla. Paha vaan, että pyörän tukijalka oli nojaillut koiranläjään.

Viveca Stenit on nyt kaikki luettu; pitäisi tilata uusin I farans riktning (ei tuonut pukki sitä minulle...). Lisäksi ajattelin jatkaa Fossumeita. Ja Dagens Nyheteristä luin mielenkiintoisesta dekkarista, joka sijoittuu asuntonäyttöön: Sofie Sarenbrant: Visning pågår. Niin paljon kirjoja, niin vähän aikaa!

2 kommenttia:

  1. Meillä liki perheriita lankuttamisen asennosta, mä kuulema just väärin, kun pepan ssento vaihtui päivittäin... Tulipahan yritettyä, 4 minaa onnistui -silloin 😉 .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, miten tosissaan se teillä on haaste otettu :) Ja oon kyllä kade sun neljästä minuutistas. Mä nyt puolustaudun tuolla asentovirheellä, etten pidemmälle päässyt :P

      Poista