maanantai 3. maaliskuuta 2014

Laskeutuminen arkeen

Laskiainenhan ei ole mikään mäenlaskun ylistysjuhla nimestään huolimatta, vaan sen myötä laskeuduttiin aiemmin paastoon. Täällä meillä on laskeuduttu lomatunnelmista arkeen taas. Eikä tunnu yhtään hullummalta. Arki tuo päivään rakennetta ja rytmiä. Arki saa juhlan ja loman tuntumaan juhlalta ja lomalta. Ja miten mukavaa onkaan palata kivojen työkavereiden pariin ja kuulla toisten lomakertomuksia. Hetken huoahduksen jälkeen jaksaa taas jatkaa.

Työmatkan varrella kurkkailin koloa puun juurella. Täällä taitaa olla se höpönassun pesä, josta meidänkin lapset välillä hakevat villejä tarinoita. Vai onko se sittenkin mörrimöykyn kolo? No, onneksi pikkuiset peikot pysyy piilossa näin päivänvalolla, niin saan jatkaa kotimatkaani rauhassa aurinkoisin mielin.2 kommenttia:

  1. Mulla on kummallinen pelko noita pieniä koloja kohtaan, kun on tuo käärmekammo...Ei ne käärmeet(kään) näin viileällä ole hereillä, mutta silti. Paljon mukavampi onkin miettiä jotain hassuja ja suloisia olentoja!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä, miksi, mutta en ole koskaan tullut ajatelleeksi, että koloissa voisi olla käärmeitä. Lapsenakin siskon kanssa aina kätkettiin tällaisiin koloihin jotain aarteita ja viestejä. Muitta mutkitta työnnettiin käsi koloon, eikä edes kopisteltu ensin höpönassuja ja mörököllejä pois :D

      Poista