maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kevätjuhlaa

Kaikissa kevätjuhlissa ei tarvitse pohtia, saako laulaa Suvivirttä vai ei. Harrastusten kevätjuhlat ovat yksi varma kevään merkki. Viimeistään siinä kohtaa, kun kotona aletaan hössöttää esiintymisasuja, havahtuu huomaamaan, että taas on yksi harrastuskausi ohi. Kuljetusrumba helpottaa hetkeksi. Mutta ensin rauhoitumme ihailemaan, mitä taakse jääneellä kaudella on opittu.


Lahden Naisvoimistelijoiden kevätjuhlissa eilen oli esiintyjien ikähaarukka noin 3-vuotiaasta eläkeläiseen saakka. Näimme vauhtia ja sattumuksia. Eräästä pienten ryhmästä jäi yksi pikkutyttö ujosti seisomaan, kun ryhmä tanssahteli jo eteenpäin kuviotaan. Ohjaaja haki hänet muutaman kerran mukaan ja esitys saatiin vietyä läpi. Vanhempi-lapsi-ryhmässä taas oli yksi villi pieni tyttö, joka pyrskähti vähän väliä isältään karkuun. Isän pokka piti ja hän haki tytön yhä uudelleen mukaan esityksen koreografiaa noudattamaan. Tytön karkailut sopivat esitykseen hyvin, sillä ryhmän aiheena olivat hattivattien sähköiset purkaukset. Joillekin pikkuesiintyjille oli riemastuttavaa päästä parrasvaloihin ja he jäivät paistattelemaan aplodien valoon. Nähtiinpä yksi esiintyjän poistumiseen johtanut kaatuminenkin sekä yhdet alas valahtaneet leggingsitkin. Onneksi itse pikkuesiintyjä ei ollut vaateonnettomuudesta moksiskaan. Milloinkaan ei voi tietää, mitä live-esityksessä tapahtuu.

Isompien esityksistä jäi erityisesti mieleen duon tanssi sekä ryhmä, joka käytti tanssissaan keppejä. Niillä koputeltiin taitavasti niin lattiaan kuin toisiinkin keppeihin. Hieno juhla!


2 kommenttia:

  1. Heh! Mäkin mietin, että kirjoittaisinko postauksen nuoremman säbäturnauksesta.:) Oli nimittäin niin ihana, metrinmittainen maalivahti eräässä joukkueessa, enkä tarkoita omaa poikaa... Mittaa oli tosiaan varmaan juuri ja juuri sen metrin verran, ja housut oli kääritty rullalle lahkeista moneen kertaan, mutta silti ne pyrkivät jalkaterän yli. Hanskat näyttivät samoin aivan valtavan suurille. Sen pienen pojan olemus oli sellainen, että aloin kannustaa vastustajan joukkuetta, vaikka oma pelasi toisessa. Sellainen pieni hurmuri!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoita ihmeessä, kuulostaa kivalta aiheelta. Voin nähdä sen hurmurin sieluni silmin :D

      Poista