torstai 1. toukokuuta 2014

2 kuvaa kesään: Hyvää Walburgan päivä

Tänään nappasin 10 kuvaa kesään -kuvani. Ikkunasta aukeava kuva on hämmästyttävän samanlainen kuin vaikkapa tammikuun kuva.


Be a Mönster... Svengelskaksi suurin piirtein: Ole kuvio! Kielisilmääni sattui hetken, mutta kun keksin, että sehän voi olla kielileikki, silmäni rauhoittui. 

Sima on vaikea rasti mulle. Tein joskus kauan sitten ison satsin, joka ei lähtenyt käyntiin ja siitä kokemuksesta minulle on jäänyt vahva käsitys, että en osaa simaa tehdä. Olen tyytynyt pullolliseen kaupan simaa. Ongelmaksi muodostui vähitellen se, että allergisoiduin jollekin teollisten simojen ainesosalle: saan niistä hengenahdistusta. Tänä vuonna löysin viimein sellaista simaa, jota voin juoda: Wanhan Porvoon Fabriikin Luomusima. Maku on oman äidin simaan verrattuna mieto, mutta ihan hyvä. Ja pääasia on, että tätä voin juoda pelkäämättä jälkioireita.


Tänään join muutakin hyvää. Ja mikä parasta: seura oli yhtä kuplivaa kuin juomani - ei lainkaan kuivaa, toisin kuin juomani. Vapputorille ei lähdetty: jälkikasvun mielestä se ei ollut sellainen perinne, jota olisi pakko lähteä kalsaan Vappukeliin hampaat irvessä noudattamaan. Ja se sopii kyllä. 
Tervetuloa lukijaksi Tanskuliini!

4 kommenttia:

 1. Tuu hakemaan meiltä pullo muntekemää, ei ihan priimaa, mut sisko kehu, joten ei se voi kauhean huonoa olla. Vapunjatkot, tuo kielijutska häirihtee minuaki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Täytyypä tulla. Kotitekoinen sima on niiiin hyvää. Hyvät vapun ja viikonloput!

   Poista
 2. Hei! Sähän näyt myös kuvassa! Hieman vääristyneenä tosin..Oli kyllä kivaa! Kiitos seurasta!:) .Mun kuukaudenkuva on vielä julkaisematta ja muutekin hommat levällään. Yritän epätoivoisesti saada nuoremman kuumeen laskemaan. Huitelee 39 asteessa ja päällekin, mutta kun hän ei edelleenkään niele tabletteja, niin lääkintä on hieman vaillinaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ihan tunnistaa kyllä :P Taidat olla itsekin siellä. Kiitos itsellenne seurasta kivat ihmiset!!!! Paranemisia potilaalle. Ei tabletin nieleminen kyllä mikään kiva homma olekaan - edes aikuiselle.

   Poista