sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Sii- sii- siivotaan

Suuntasimme kaverin kanssa Siivouspäivän kirppiksille. Toiset olivat siivonneet nurkkiaan ja meillä oli armelias tarkoitus auttaa. Siivouspäivän kotisivut olivat harmittavasti kumossa kymmenen jälkeen, kun yritimme vielä katsoa myyntipaikkoja. Etlarin perusteella kuitenkin osasimme suunnistaa Pikkuveskun rantaan. Parkkipaikalla aurinko porotti ja sekä myyjät, että asiakkaat tarkenivat. Pikkuveskun puiden alta löytyi onneksi helpottavaa varjoa. Tavaraa oli laidasta laitaan vaatteista ja leluista sisustustavaroihin, kirjoihin, levyihin ja koruihin. Vanhaa tavaraa oli aika vähän. Bongasimme sentään yhdellä myyjällä mielenkiintoisia keinokuituisia miestenpaitoja riemunkirjavissa väreissä.


Ostin kodin tekstiilejä, vaatteita ja astioita. Koristeisiin en sortunut, joten mielestäni ihan onnistunut kierros.

Kymppirivin ilmoituksen innoittamina käväisimme vielä "Kakaratalossa" Pyhättömän mäellä. Ilmoituksen lupausten mukaisesti "tytöt olivat leiponeet muffinsseja ja mummot keittäneet kaffetta." Tunnelma oli mukavan kotoinen ja istahdimme kahville ihanalla paikalla Mustankalliontiellä sijaitsevan talon terassin viileyteen. Pikkupojilla oli lelupöytä ja mummot ehtivät kaffenkeiton lisäksi istutella kukkiakin etupuutarhaan.

Tällaisista siivouspäivistä minäkin tykkään. Ensi kerralla voisi katsoa ne myyntipaikat jo edellispäivänä valmiiksi. Loppukevennyksenä vielä vaaleanhentoiset omenapuun kukat - kuva ei tee oikeutta kohteelleen.


2 kommenttia:

  1. En tiennyt siivouspäivästä, mutta sattumalta näin pari pihakirppiskylttiä. Mukavia ja edullisia löytöjä tein....=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pihakirppiksissä on tunnelmaa!

      Poista