perjantai 2. toukokuuta 2014

Toukokuun touhuja

Vaikka onkin kylymä (!), on energinen olo. Töistä on pikkubreikki menossa ja tänään käväisin parilla kirpparilla ja jutustelin molempien tytärten kanssa elämän pinta- ja syväkerroksen asioita musasta ihmissuhteisiin. Musassa oon useimmiten että Ai kuka?, mutta onkin kiva, kun roolit vaihtuvat ja äiti saa oppia lapsiltaan.


Västäräkki vääpötti touhuissaan, 
katsahti oikeaan ja vasempaan,
vaikkei ketään ollut tulollaan,
mitä nyt kesä vaan.



Kirppikseltä ostin punaisen esikon, vanhoja tai aika vanhoja kehyksiä, puisen rasian ja ikinuoren Me Naiset. Meillä on sisarusten kesken sovittu, että aikuisille ei ostella lahjoja, mutta on niin vaikea olla ostamatta, kun keksii kivaa annettavaa. Annan lehden siskolleni - se on hänen syntymävuodeltaan ja uskon, että siskoni ilahtuu.

2 kommenttia:

  1. Voi, mäkin mietin kirpparille lähtöä, mutta kun tuo lapsukainen oli vielä niin kipeä päivällä. Selvästi pitäis huomenna käväistä!:) Hienoja löytöjä olet tehnyt! Saat kohta hyvän kokoelman noista valokuvakehyksistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei vielä voi sanoa, että olisin hurahtanut kehyksiin. Niitähän tarvitaan useampia ja on kiva, jos on monta samantyylistä ryhmäksi asti. Tekisi mieli käydä huomenna uudelleen kirpparilla. :)

      Poista