keskiviikko 20. elokuuta 2014

Loveliness is...

Ihanuutta on oma rakas puoliso!


Ennen naimisiinmenoa tuli luettua kaikenlaisia häälehtiä ja luin kerran myös ohjeet siitä, kuinka sormuksia pitäisi käsitellä, että ne eivät kuluisi. Olen kuitenkin aina ihaillut vanhojen ihmisten kuluneita vihkisormuksia ja ajattelin lukiessani, että omat sormukseni saisivat rauhassa kulua hiukan. Se kertoisi pitkästä yhteisestä elämästä.

Me emme ole viettäneet hääpäiviämme millään vakiintuneella kaavalla. Lasten ollessa pieniä kävi kerran niinkin, että tajusimme kesken Muumimaa-retken, että on hääpäivämme. Mutta se ei haitannut menoa - tärkein oli siinä ympärillä: oma perhe. Perhe-elämä on välillä arkista, mutta arkinen ei ole synonyymi harmaalle tai ankealle. Tavallisena arkipäivänä juuri saattaa joskus pysähtyä huokaisemaan kiitollisena tästä perheestä. Lapset huomaavat yleensä, jos jään katselemaan heitä sillä ylpeyden ja liikutuksen kuorruttamalla hellyys-ilmeellä. Heistä se on höpsöä ja kai noloakin. Odottakoot vain, kun ovat itse vanhempia!

Häälahjoja ei ole meillä teemoitettu tyyliin 1. vuosi paperihäät - paperiset lahjat. Kaksikymmenvuotispäivään on hieman aikaa, mutta vilkaisin kuitenkin, mitä posliinihääpäivän lahjavinkkilistalla oli tarjolla (linkki). Pitäisikö toivoa Kiinan-matkaa? Voisimme tietenkin matkata katsomaan tsekkiläistä posliinia ja muistella häämatkaamme. Silloin näimme Prahaa vain yhden päivän retken verran, joten Prahaan voisin mielelläni palata. Me molemmat pidämme Alphonse Muchasta, joten siitä saa yhden retkikohteen: Prahan Mucha-museo.

Ihanuutta on haaveilu ja suunnittelu!

6 kommenttia:

 1. Kuinka suloinen postaus! Kiitos kun linkkasit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Suloinen on mieskin. Tätä oli kiva kirjoitella. Sinulla on mukavia haasteaiheita, vaikka en aina olekana ehtinyt niihin osallistua. Jään odottelemaan syyskuun haastetta mielenkiinnolla.

   Poista
 2. Mäkin tykkään tästä sun kirjoituksesta.:) Välillä nuo haasteotsikot tuottaa mulle ihan kauheasti päänvaivaa, nytkin oon hautonu jo puoli kuukautta ja vähän yli, että mistä lähtis kokeilemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Minttu ei kyllä päästä meitä aina helpolla :)

   Poista
  2. Ai niin, piti sanoa Taina vielä, että sekä Cozy spot, että Summer inspiration tuovat minulle sinun iiiiihanan kesähuoneesi mieleen ja minusta siitä ei ole blogattu vielä läheskään tarpeeksi :D

   Poista
  3. Heh, kiitos vinkistä! Joskus aiheet on ilmeisesti niin lähellä, ettei niitä kerrassaan huomaa.;)

   Poista