lauantai 2. elokuuta 2014

Manalanpajasta Tulimetsän koruja

Jos kaipaatte taottuja ihanuuksia rouheuksia, käykää Jyväskylässä Manalanpajassa. Mieleen jäi kytemään kaikenlaisia takosuunnitelmia kotiin. Voisi vaikka tilata juuri oikean kokoisen naulakon seinälle. Olisi paikkakin valmiina: meillä on tällä hetkellä pyyhkeitä varten valmisnaulakko, joka on ärsyttänyt alusta saakka, sillä sen koukut ovat sen verran lyhyet, että pyyhe ei kunnolla pysy roikkumassa siinä. Jos koukusta ottaaa pyyhkeen, tippuu naapuripyyhe samalla.

Jos asuisin hirsitalossa, haluaisin ehdottomasti sellaisen hirsikoukun, joka lyödään terävä pää edellä hirsien väliin ja toisessa päässä on koukku.

Nyt esittelen kuitenkin meidän heräteostoksemme. Mies ihastui turkulaisen Kimmo Tulimetsän pronssivalukoruihin ja valitsi esikoiselle Ilmattaren ja kuopukselle Henkilinnun. Minä sain valita omani itse. Otin Maahisen; sillä on minusta veikeä ilme - vähän samanlainen kuin miehelläni, kun yritän ottaa hänestä valokuvaa. Oltiin jo kassalla, kun kysyin, eikö mies halua itselleen mitään ja koska olin sitä mieltä, että jotain hänenkin on saatava, valitsi hän rummun.
Arvostan käsityötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti