maanantai 18. elokuuta 2014

Melkein mölkähdin

Sunnuntaina piipahdin seuraamassa Mölkyn MM-kisojen semifinaaliottelua suomalaisen Team Kaadon ja ranskalaisen Baton-Mouche Parisin välillä ja melkein mölkähdin (Mölk. huom. Langeta pelin lumoihin / jäädä koukkuun). Viimeinen vuoro eteni ranskalaisten johtaessa reippaasti, kunnes tuomari langetti Mölkkaaren yliastumisesta ranskalaisille pisteiden pudotuksen kahteenkymmeneenviiteen. Yleisö kohahti ja ranskalaisjoukkue ei pystynyt virheensä jälkeen enää nousemaan, joten Kaato voitti lopulta koko ottelun. Ranskalaiset saivat tyytyä neljänteen sijaan, kun loppuottelut menivät suomalaisille: kultaa Pullistus, hopeaa Kaato ja pronssia Konna & Koukku.

Tämä heitto yliastuttiin, mikä ei kyllä tästä kuvasta vielä käy ilmi.

Kansainvälistä menoa Kisiksellä
Enpä olisi menomatkalla uskonut, että peli olisi voinut kiinnostaa minua näin paljon. Törmäsin tuttuihin ja sain kuulla heidän olleen jo lauantaina seuraamassa mölkkyä. Alkupeleissä oli huomiota kiinnittänyt jonkun suomalaisjoukkueen kiellettyjen aineiden (etanolin) käyttö. Mölkky ei ole nähtävästi vielä niin vakiintunut vakavastiotettavien lajien joukkoon, että moisilta ylilyönneiltä vältyttäisiin. Mukana on kuitenkin joukkueita ihan tosimielellä muun muassa Ranskasta, Saksasta ja Japanista. 

Mölkyn MM-kisat järjestetään täysin vapaa-ehtoisvoimin ja pelejä pääsee seuraamaan ilmaiseksi. Ilma oli ihana ja tunnelma hyvä; mikäs sen mukavampaa!

Mölkky-uutisia

4 kommenttia:

 1. Etukäteen ajatus mölkyn seuraamisesta ei tosiaan tunnu kovin mielenkiintoiselta, mutta onhan se uskottava, kun sanot, että oli kivaa katseltavaa.;) Olisi ollut viikonloppuna vaikka mitä mielenkiintoista, mutta ens vuonna sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan lajin kiinnostavuus nousee, kun tietää säännöt ja sitten vielä tapahtuu jotain dramaattista. Viime viikonloppuna ei Lahdessa tosiaankaan ollut runsaudenpulaa ohjelmasta. Kaikkea kivaa ei vain ehdi tekemään samaan aikaan.

   Poista
 2. Voi vitsit, tää meni minulta ohitse. No ens vuonna sit. Ei ehitty lehteä lukea koko viikonloppuna ja la meni sukujuhlissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna uusiksi. Voisihan sitä joskus kokeilla pelatakin. :D Ei kylläkään etanolin voimin!

   Poista