maanantai 1. syyskuuta 2014

Syksyn värit ovat oranssi ja violetti

Huomenna ajattelin suunnistaa puutarhamyymälään. Nyt on paras istutusaika menossa ja saapasvarvasta syyhyttää päästä kaivamaan. Mutta puutarhahaaveisiin palaan toisena päivänä, nyt vuorossa viime viikon pesiskatsaus.

En ollut ikinä ollut seuraamassa aitoa pesäpalloa katsomossa. Säännötkin olivat hatarasti muistissa kouluaikojen peleistä. Kai ne ovat kehittyneetkin siitä. Intohimoinen Sotkamon Jymyn kannattaja Pauska houkutteli minut mukaan Hyvinkäälle seuraamaan ottelua Hyvinkään Tahko - Sotkamon Jymy.  Peli oli mukavaa seurattavaa ja sääkin suosi; ei tarvittu pilkkihaalareita eikä sadevarusteita. Pauskalta sain koko ajan simultaanisti asiantuntevaa päivitystä pesistietämykseeni. Hyvinkään Tahkon kannattajista ei paljon ääntä lähtenyt, vaikka muutama lapsi yrittikin saada huutokuoroa aikaiseksi. Meitä Jymylle huutaneita ja taputtaneita oli vähemmistö, mutta hyvin peitottiin Tahkon kannattajat kannustuksessa samoin kuin Jymy pelissä Tahkon.

Paidan karhennus menossa

Hyvin ehtii

Ja sitten kasalle


Roope Korhonen raapustaa nimmarit pikkufanien vihkoihin. Paidan etumus on hieman kärsineen näköinen.

Pelin loputtua ihailin, miten kärsivällisesti Roope Korhonen ja Jani Komulainen viipyilivät fanien jututettavina. Jani sai yhä uudelleen keitellä huttua innokkaiden faninuorukaisten kanssa. 


Jani Komulainen antoi nimmarinsa ja syöksyhanskansa pojille
ja jaksoi keitellä hutut kaikkien kanssa

Tämä voisi olla jatkoa Lady of The Messin syödyt sanat -pohdinnoille. Nuorena olin ihan satavarma, ettei minusta kyllä mitään penkkiurheilijaa tule ja että tylsää on katsella jotain urheilua kaiket viikonloput. Nyt sanon vaan, että menossa on Ennakkoluulot pois -kampanja. Kerran täällä vain vihellellään ja kaikkea harmitonta hauskaa kannattaa kokeilla. Lähdettekö mukaan? Voisi kokeilla vaikka sitä mölkkyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti