maanantai 22. syyskuuta 2014

Viikonloppu tuli, oli ja meni

Perjantai meni pihapuuhissa. Iski pieni paniikinpoikanen, kun säätiedotuksissa alettiin puhua kylmenevistä illoista. Lauantainkin aloitin pihalta, mutta ilta meni mukavissa merkeissä Helsingissä. Söimme ensin kavereiden kanssa Weeruskassa. Emme olleet varanneet pöytää etukäteen, mutta pienellä jonottelulla pääsimme istumaan. Reilua ruokaa jo vuodesta 1984. No, ainakin annokset olivat reiluja ja tarjoiluotekin oli reilu, vai pitäisikö sanoa ronski. Tilasin maksaa ja sain sen "Kuka maksaa?"-vitsin kera tarjoiltuna. Hehe. Maksa oli kuitenkin hyvää! Muusia vaan oli aivan liikaa. Ei nykyään edes rekkamiehet syö sen kokoisia annoksia. Harmittavaa tuhlausta. Kaverin iso lohikeitto oli pienen perheen ateria kahden litran kattilassa.

Lohikeitto, tuore ruisleipä ja oikeaa voita.

Maksaa, pekonia, maustekurkkua, puolukoita ja muusivuori.
Ravintolan kotisivuja voisi joku englantia taitava ruopata, mutta Weeruskan edeltäjän Kaaren Baarin historia on mielenkiintoinen ja loppu surkea:
1980’s Kaaren Baari had a lot of bad luck due to bad fire in premises and a jealous customer murdered the door man. (Lähde)
Loppuilta kuluikin Tavastialla kuumissa ja kuumemmissa tunnelmissa (It.s getting hot, hot, hotter than hell". Tavastialla en ollutkaan aiemmin käynyt. Jostain syystä Ollin suu muistutti minua Cameron Diazista, joka oli edellisiltana katsomassani elokuvassa Se toinen nainen pääosassa.Rockimovesit oli kohdillaan ja paitakin lensi pois odotetusti.


Joku kulki Helsingin yössä pitkällä kyydillä.


Hauskaa oli - hyvää ruokaa ja seuraa.

6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta! Mä en oikeasti käy Helsingissä oikeastaan koskaan. Pitäisi. Pitäisi myös viettää kavereiden kanssa (niin kuin sun) enemmän aikaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin ollut ihan liian pitkä väli!!! Suunnitellaan jotain.

   Poista
  2. Se vois olla joku puuhailta tai sitten vaan teetä ja sympatiaa...?

   Poista
  3. Pitäisköhän taas järjestää kässä-/askarteluilta? Tee ja sympatiakin kyllä kelpaa. :)

   Poista
 2. Onpa hyvä tuo koko bändin kuva! Kiitos seurasta, hauskaa oli, oisko seuraavaks Kake Mäntyharjulla lokakuun alussa, Taina messiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme, että mikään kuva onnistui - oli tosi monta tuhmuista kuvaa. Suunnitellaan Kakea.

   Poista