keskiviikko 29. lokakuuta 2014

H2O-kuvia

Pimeä ja märkä syksy voi olla myös innoittaja. Jo ennen Markus Henttosen näyttelyä olin napsinut syksyisiä kuvia työ- ja kotimatkoilla.


Markuksen kuvasarjassa Twisted Tales - Road to Hope on eräs hieno ukkosmyrskykuva. Markus kertoi sen syntyneen tiiviissä yhteistyössä Markuksen kuvatessa ja vaimon toimiessa sokkona kuskina, sillä tuulilasinpyyhkijöitä ei tietenkään saanut laittaa päälle. Minä en heittäytynyt (pelkääjän paikalla!) yhtä uhkarohkeaksi aamun työmatkaliikenteessä.
Viimeisestä kuvasta ja sen valomiekoista pidän niin paljon, että siitä tulee uusi otsakekuvani.

Mitäs sanotte? Minulla siis ei ole minkäänlaista valokuvauskoulutusta. Kuvia en käsitellyt muuten kuin rajaamalla.

4 kommenttia:

  1. Kyllä, täydellinen lokakuun lopun työmatkatunnelma! Ihan pikkasen alkoi ahdistamaankin, vaikka töissä käymisessä ei mitään ahdistavaa olekaan. Se on vaan se ajatus tämän vuodenajan loputtomuudesta, joka jostain syystä iskee aamutuimaan...Näkymät kuvissa ovat minusta silti kauniit, mutta jotenkin surumieliset. Eikös se kerro, että kuvasi ovat onnistuneet, kun ne herättävät tunteita?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihanaa, jos onnistuin herättämään tunteita. Lokakuussa on kyllä aina jotain surumielistä; luopumisen tunnelmia ja sen sellaista. Onneksi jotkut jouluihmiset voivat kohta kääntää katseensa eteen päin :)

      Poista