torstai 16. lokakuuta 2014

Heijastuksia, käkkäröitä ja kahinaa

Syksy on ollut arkipuurtamista ja pieniä arjen iloja täynnä. Café Kailas Heinolan Siltasaaressa on onneksi vielä auki. Japanilaistyylinen lampi on syksyisessä asussaankin kaunis. Juomme kahvimme lasiseinäisessä rantamajassa ihaillen vettä ja katsellen vastarannan onkijoita. Tuleekohan saalista? Ohi lipuu vene iso bernhardinkoira kannella lökötellen. Välähdyksiä kuin lomakuvakansiosta.
Geokätköillessä Kariston ulkoilualueella ihailin kiemuraisia mäntyjä.
Polku on kuluttanut sammalen pois kallion päältä.


Ihan tavallisena arkipäivänä voi pysähtyä hetkeksi kuulostelemaan vaahteranlehtimattojen ääniä. En malttanut olla reippaasti kahisuttamatta.


Arkijaksamista!

4 kommenttia:

 1. Sulla arki ja mulla pilvilinnat!;)) Luonto on ihmeellinen. Ei tarvitse ulkoilla kuin hetki, niin siitä saa kummasti voimia jaksaa sitä arjen puurtamista ja toisaalta mulla ainakin alkaa aika pian mieli laukkaamaan omia polkujaan, syntyy ideoita ja haaveita. Ihanat nuo käkkärämännyt! Täytyypä pyytää vinkkiä, mistä tuollaisia löytää. Suunnitelmissa on ainakin ulkoilua syyslomalla.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käkkärämäntyjä on ainakin Kariston ulkoilualueella. Voin lähteä oppaaksi :D

   Poista
 2. Huomenna treffataan!:) Laitoin muuten sulle sen värihaasteen eilen. Ole hyvä!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesh! Huomasin haasteen, mut en ollut kirjautuneena, niin jäi vastaamatta siihen silloin. Aion kyllä ottaa haasteen vastaan. Kunhan ehdin :D

   Poista