sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Joskus löytyy, toisinaan sitten taas ei

Perjantaina rentouduimme Pauskan kanssa viikon rasituksista. Ensin oli tarkoitus ylittää taas rajoja ja kokeilla jotain uutta pelaamalla bingoa. Bingo oli kuitenkin muuttanut remontin alta, joten menimme ensin syömään. Bigoli Di Nettuno oli hyvää, vaikka annoksen väri olikin vihertävänharmaa.

Mamma Marian Bigoli Di Nettuno:
itsevalmistettua paksua t
uorepastaa, jättikatkarapuja,
 äyriäisiä, sinisimpukoita ja valkosipulia valkoviinikastikkeessa

Ruuan jälkeen lähdimme etsimään paria kätköä Lahden keskustasta. Anttilan takapihalla haahuillessa meni tunti ilman tulosta. Ainoa, mitä löysimme, oli se muuttanut bingo. Se oli tosin jo kiinni, joten rajan ylittelyä seuraa toisen kerran. Luovutimme siinä vaiheessa, kun Anttilan taakse ilmestyi tyyppejä juomien kanssa. Siirryimme etsimään bensiksen viereistä kätköä, mutta sekään ei suostunut paljastamaan itseään, joten lopettelimme sitlä illalta. Kotiin päästyäni löysin kenkäni pohjasta kätköretken toisen löydön: löyhkäävän koirankikkareen.

Pahoitteluni: koiran kakkaa


Tänään kävimme iltapäiväkahveilla mieheni kanssa Kahvila Karirannassa. Satamassa oli hämyisän tunnelmallista: valot heijastuivat värikkäinä vedenpinnasta.


Karirannan kahvilassa lempihuoneeni on keltainen salonki. Jopa kultareunaiset peilit näyttävät hyvältä tässä värimaailmassa, vaikka en normaalisti välitä kullasta sisustusvärinä.

Kahvila Karirannan ikkunoissa oli jo jouluiset piparkakkukoristeet
Kahvien jälkeen kipaisin vielä yhdelle uudella kätköllä ja pusikon sysipimeydestä huolimatta löysin
sen helposti. Kyseessä oli minulle uudenlainen kätkö, jonka aukisaamiseksi täytyy ratkaista arvoitus. Se oli onneksi kuitenkin helppo. Joskus geojumalat ovat suotuisat, joskus taas täytyy myöntää tappionsa ja jatkaa toiste paremmalla onnella. Mutta siinä se etsimisen houkuttavuus onkin - se ei saa olla liian helppoa.

4 kommenttia:

 1. Joo ei ihan osuttu, mutta on onneks se vessa löyty kolmannella yrityksellä ja vielä ajoissa :D. Kiitos kivasta illasta, keskiviikkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamarginaalia ei jäänyt kyllä yhtään liikaa :P Kiitos geopöhköilystä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hehe! Tätä tää elämä on öö ja jee!

   Poista