sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulutunnelmaa Ahtialan vanhalla asemalla ja Muotsikassa

Ensimmäinen adventti toi maahan hieman valkoista. Aloitimme päivän tunnelmoimalla Ahtialan vanhalla asemalla. Siellä oli myynnissä paistovalmiita laatikoita, kransseja ja paljon muuta jouluista. Kahvila oli pystytetty aseman entiseen lipputoimistoon. Ihana vanha asema, jota onneksi vaalitaan ja pidetään kunnossa. Ihastelimme vanhaa lippuluukkua, jonka edestä lattia on kulunut kuopalle.Toisena käyntikohteenamme oli Muotoiluinstituutin joulumarkkinat. Siellä oli puolenpäivän aikaan melkoinen ruuhka, joten joitakin pöytiä oli vaikea päästä näkemään. Kaikkea mielikuvituksellista ja taitavasti tehtyä oli pöytäkaupalla. Ihastuin Tomi Laukkasen tammiviiluiseen kännykänkuoreen ja Alejandro Maasin jätepellava-metalliverkkopussukkaan. Lisäksi ostin Saara Santalan suloisen työn nimeltä Oksat. Pidän etenkin tuosta kärpäsestä.Iloista joulunodotusaikaa!

4 kommenttia:

 1. Voi, kuinka ihania ostoksia! Ärsyttävää, kun niin monet jutut on samaan aikaan...niin kuin joulumyyjäiset! Tämä viikonloppu taisi olla SE viikonloppu, jolloin niitä olisi joka puolella.

  Mä en tiennytkään koko aseman olemassaolosta! Aukko sivistyksessä. Onko se auki vain silloin tällöin? Täytyypä pistää korvan taakse, kun näyttää niin kivalta.:)

  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja tapahtumia on nyt niiiiin paljon ja aikaa on rajatusti, joten pakko vain tehdä omaa rajausta. Itse yritän käydä aina tuolla Muotsikalla, koska tykkään siitä kovasti. Lisäksi on kiva käydä jossain uudessa paikassa, jos ehtii.

   Joo, tuo asema on auki vain silloin tällöin. Emme olleet aikaisemmin selviytyneet sinne - monta kertaa huomasin vasta jälkeenpäin, että se oli ollut auki. Nyt kun tajusin tuon facebook-sivun, niin voi alkaa ennakoida seuraavaa aukioloa.

   Poista
 2. Tosi kivoja ostoksia! Kuvissa on hieno tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu! Tuo asema on kyllä vierailun arvoinen paikka. Vanhoissa taloissa on oma lämmin tunnelma.

   Poista