lauantai 4. huhtikuuta 2015

Lahden antiikki- ja keräilymessut

Piipahdimme Lahden Antiikki- ja keräilymessuilla 4.4. Monenlaista tavaraa oli tarjolla, mutta lompakkomme nyörit eivät löystyneet minkään esineen kohdalla. Oli kyllä ihania käsitöitä - virkattuja parisängyn peittoja ja vaikka mitä, mutta osa haisi sen verran ulkovarastoinnilta, etten uskaltanut ostaa.

C-kasetit ovat näköjään jo keräilykohde - ja minä onneton kun silppusin niitä roskikseen ison kasan muutama vuosi sitten. Eräässä messupöydässä oli Ritari Ässä -nauhoite myynnissä. Pöydän kaikki C-kasetit maksoivat kolme euroa ja myyjä vitsaili, että Ritari Ässästä voisi nyt varmaan pyytää ihan mitä vaan, kun Hasselhoff-show pyörähtää käyntiin telkkarissa. (Tai sitten ei.)

Ruotsalaisia ärynpinkkejä Håll Sverige Rent -mukeja oli iso kasa tarjolla, mutta eipä napannut. Jotenkin tämä Muumi-buumi on karannut siihen malliin käsistä, että maksakoon muut rauhassa ylihintoja tavallisista käyttöesineistä, minä tyydyn ihmettelemään sivusta ja aion edelleen käyttää omia Muumimukejani siihen, mihin ne on tarkoitettukin: kahvinjuomiseen.


Montaa esinettä katselin lapsuuskoti mielessä - tutunnäköinen vanha pöytävaaka, sokerikko ja tynnyrikello saivat pysähtymään. Tosin meillä kotona taisi kellossa lukea Koff - vai lukiko sittenkin Karjala?Ehkä ensi vuonna uudestaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti