perjantai 13. toukokuuta 2016

Herätekukkia

Talon edustalla olevien ruukkujen narsissi nuukahtivat joku aika sitten ja ensin olin aikomassa niihin perinteisesti orvokkeja tilalle. Terrassa suunnitelmat kuitenkin muuttuivat perennoiksi.

Usein neuvotaan, ettei pitäisi ostaa muutamaa pikku kukkapottia ja ripotella niitä pitkin pihaa. No, olen tällainen itsepäinen kotipuutarhuri – oma piha, oma lupa – joten ostin yhden Purpurteppich-rikon, kaksi valkoista 'Amazing Grace'-sammalleimua, kaksi 'Honorine Jobert'-syysvuokkoa, kaksi  'Blaumeise'-ristikkiä, violetin tarhakylmänkukan, kaksi valkoista palavaarakkautta ja yhden kanadanatsalean. Eli sekalaisen kukkakarkkipussin. Näistä rakentelin asetelmat kahteen ruukkuun ja yhteen pikkuastiaan. Eivät ainakaan palellu vaikka menisi vähän yöhallan puolelle. Ja taas kerran saan täydennettyä pihan kukkaistutuksia. Minulla on useimpia noista lajeista jo muutenkin. Tarhakylmänkukat kukkivat paraikaa ja ne ovat niin kauniita!
Nämä kukat juhlistakoon Kukan päivää. Osallistukaa tekin Mansikkatilan mailla Kukkailotteluun.
6 kommenttia:

 1. Kukkaisat karkkipussit ovat kivoja. Rentouttavaa helluntaita.

  VastaaPoista
 2. Kivoja löytöjä kukkakarkkipussissasi :)

  VastaaPoista
 3. Ilman muuta suurempina ryhminä ovat näyttävämpiä! Todella kauniita kukkasia.<3 Tuo, jonka nimeä en osaa edes toistaa, on kerrassaan upea.<3 Ja hieno juttu, kun ehdit tällä kertaa ilotteluun mukaan!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai palavarakkaus ;P Atsalea oli täydessä kukassa vielä kauniimpi, mutta unohdin tietysti kuvata sen. Nyt on paras kukinta jo ohi.

   Poista